Smashbar

Om een volleybalavondje compleet te maken zijn we 12 jaar geleden gestart met het aanbieden van een diner in de VIP-Lounge. Na meer dan 10 jaar VIP-ervaring binnen de club, hebben we vorig seizoen besloten de formule iets meer open te stellen voor iedereen. De bovenverdieping van de sporthal wordt voor de thuiswedstrijden van ons fanionteam omgevormd tot onze Smashbar. Hier wordt voor de wedstrijd lekker gegeten, en na de match kan er bij een glaasje nagekaart worden over de wedstrijden. Onze traiteur Steve Jansen en zijn team zorgen steeds voor een heerlijk menu. Onze gasten spreken niets anders dan lof!

De organisatie van een thuiswedstrijd wordt pas echt compleet als we in een aangenaam kader kunnen toeleven naar de hoofdact van de avond: de wedstrijd.

Een avondje in onze Smashbar staat open voor iedereen!

De formule start om 18u00 waarbij u wordt verwelkomt met een aperitiefje van het huis. We offreren u enkele smakelijke hapjes aan terwijl u kan kennismaken met de andere gasten en de mensen van het bestuur.

Aansluitend wordt u begeleid naar uw netjes gedekte tafel waar u kan genieten van Steve’s kookcapriolen vertaald in een voor- en een hoofdgerecht. De wijnen waarvan u kan genieten worden geselecteerd door onze huisleverancier en naamsponsor Global Wineries NV.

Nadien wordt de gelegenheid gegeven om de gaatjes te vullen met lekkers van het dessertenbuffet van banketbakker Dirk Kuylen, en een kopje lekkere koffie of thee.

Tegen het aanvangsuur van de wedstrijd begeven de gasten zich naar de tribunes om het volleybalspektakel bij te wonen. Na de wedstrijd is iedereen uitgenodigd in de Point Final om met een drankje nog wat na te keuvelen.

Een avondje topvolleybal, inclusief diner en inkom bieden we aan tegen een democratische prijs. De prijzen zijn variërend naargelang de aangeboden maaltijd. Wij hopen u te mogen begroeten tijdens een van onze thuiswedstrijden. Wij leggen ook eventueel speciale accenten zoals verjaardagen, vrijgezellenavond, firmadiner, klantendiner,… 

Voor info en reserveringen kan u steeds terecht bij Rudi Calluy op het nummer (+32) 0476 61 09 90 of via mail smashbar@vckapellen.be.

Reservaties per mail kan steeds tot donderdagmiddag voor de desbetreffende zaterdag. Nadien worden enkel telefonische reservaties aanvaard (kan ook per sms)!!