ma 22 april 2019 - 12:37

Perscommuniqué: VC Kapellen 2018-2019

donderdag 3 mei 2018 - 9:08 - 2.061 keer bekeken

De afgelopen maanden waren heftig en deden vele geruchten de ronde over onze club. Gaande van “geen ploeg meer in Liga B” tot “het volledig opdoeken van onze club”. Als bestuur hebben wij gesprekken gevoerd met een aantal Antwerpse clubs en partners om mee de schouders te zetten onder een nieuw volleybalverhaal en -project in Antwerpen. Buiten onze wil om zijn we bij de finalisering van dit project niet meer betrokken. Jammer, maar dit sterkt ons in onze overtuiging om (voorlopig) op eigen benen verder te gaan.

Na menig beraad kunnen we nu officieel bevestigen dat de geruchten over opdoeken of stopzetten allesbehalve correct zijn.

De afgelopen weken werden alle zeilen bijgezet om als eerste de Liga B-ploeg rond te krijgen. Dit is het uithangbord van onze club en moet één van de trekpleisters blijven. Op 1 positie na is de ploeg rond, en die positie hopen we eerstdaags in te vullen. Nu deze moeilijke puzzel gelegd is, kunnen we ons toeleggen op de verdere invulling van de andere ploegen en sportieve omkadering.

Ook het bestuur zal vernieuwd worden, en enkele nieuwe mensen zullen mee hun schouders zetten onder het dagelijks bestuur van onze club.

Laten we dus met z’n allen bouwen aan een mooie toekomst voor onze club. Een club waar sport en plezier hand in hand gaan.

Indien u nog vragen hebt, of zelf interesse hebt om mee te helpen bouwen aan dit verhaal horen wij het graag en kan u steeds mailen naar bestuur@vckapellen.be of spreek iemand van onze club aan.

We plannen in het kort ook een algemene ledenvergadering om de nodige duiding te geven.

Tot binnenkort!

Het bestuur

Agenda

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK