Pandou Bears - Nekarea

Beste sportvrienden,

Onze club – Volleybal Club Kapellen V.Z.W. – startte in 2014 met een nieuw initiatief! Wij hebben de “Pandou Bears” deel laten uitmaken van onze club!

Al enkele jaren speelde een mooi idee in het hoofd van enkele bestuursleden: het opstarten van een G-sportluik binnen VC Global Wineries Kapellen, het verbreden van ons sportaanbod naar jongeren/volwassenen die ‘anders’ zijn.

Na een hele hoop brainstorms en verkenningsgesprekken met allerlei partners konden we jullie in 2014 ons nieuwe team voorstellen: de “Pandou Bears”.

Praktisch organiseren we voor 2 teams 2 trainingssessies per week, dit op maandag en vrijdag van 14u tot 15u. Ons team speelt ook in competitieverband netbal.

We startten dit project in samenwerking met het C.J.M.I.B. v.z.w., een centrum voor jongens en meisjes met individuele begeleiding. C.J.M.I.B. vertegenwoordigd onderandere het Krauwelenhof (een levens-schooltje in Antwerpen voor jongeren die anders zijn), Hoveberg (een “thuis” in Hove), De Kersentuin en De Kleine Prins in Kapellen (geïntegreerde woonvormen) en Haleakala (een kunstacademie en levensuniversiteit uit Kapellen). 

Wil je graag mee je schouders zetten onder dit project? Neem vrijblijvend contact op met Wim Lemmens (wim.lemmens@vckapellen.be, +32 475 70 66 54)

Ploegvoorstelling

Training

Ma: 14u00 - 15u00

Vrij: 14u00 - 15u00

Laatste nieuws

Team Partners

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK