Kalenders up to date

woensdag 23 oktober 2019 - 16:17 - 1.327 keer bekeken

Stel je voor, je steekt al je wedstrijden zelf in je agenda… Toch niet meer van deze tijd!

Onze webmaster heeft voor elke ploeg een volautomatische ics-kalender gecreëerd. Let op: de bekerwedstrijden staan er nog niet in!

Voeg de ics-kalender toe aan je eigen agenda en… hopla, al je wedstrijden staan erin. Gemakkelijk, toch?

WELKE URL?

Heren 1: http://www.vckapellen.be/ics?team=heren-1
Dames 1: http://www.vckapellen.be/ics?team=dames-1
Dames 2: http://www.vckapellen.be/ics?team=dames-2

HOE WERKT HET?

Google Calendar
Log in op je Google-agenda. Aan de linkerkant van de pagina , vind je ‘Andere agenda’s ‘ en klik op het pijltje aan de rechterkant . Klik op “Toevoegen via URL.” Vul de url (zie hierboven) van je ploeg in en bevestig.

iPhone/iPad
Ga naar “Instellingen” en dan naar “Mail, contacten, agenda”. Klik op “Nieuwe account” en kies “anders”. Kies “Voeg agenda-abonnement toe” onder “Agenda’s”. Vul bij “server” de juiste url (zie hierboven) in en klik op “Volgende” en “Opslaan”.

Android
Om de agenda op een Android toestel toe te voegen moet je hem eerst toevoegen in Google Calendar (zie hierboven). Ga dan op je toestel naar de Agenda app, en bij de Instellingen van je Google account moet je “Nu Synchroniseren” aanzetten. Het kan zijn dat je je Google account selecteert, en daar onder “Andere agenda’s” de agenda van je ploeg ziet staan (maar niet aangevinkt). Vink deze aan om ze te importeren op je toestel.

PROBLEMEN?

Lukt het je niet om de kalender toe te voegen aan je eigen kalender? Vraag even hulp aan onze webmaster: wim.versees@vckapellen.be