VC Global Wineries Kapellen vs VC Syneton Duvel Puurs
za 27 oktober 2018 - 20:30 Gemeentelijke Sporthal, Kapellen

De tijd staat niet stil…

zaterdag 30 december 2017 - 17:49 - 616 keer bekeken

Een jaar vliegt zo voorbij, 2017 lijkt nog maar  net begonnen en 2018 loert reeds om de hoek. Veel goede voornemens zullen weer geopperd worden. Of iedereen zich er aan zal kunnen houden zal snel blijken…

Afgelopen jaar zijn we met onze club nauwer gaan samenwerken met onze buren uit Ekeren, Volmar. Vooral op vlak van jeugd zijn hier een aantal zaken uit voortgevloeid. We zullen dit verder evalueren en bekijken hoe we dit in de toekomst verder zullen aanpakken.

In het tussenseizoen hebben we ook afscheid genomen van een aantal anciens van ons fanionteam. Zij werden vervangen door jonge, beloftevolle spelers. Er wordt dan ook hard gewerkt op training om hen het niveau van liga B zo snel mogelijk bij te brengen. Dat dit in de wedstrijden nog niet altijd tot puntenwinst leidt, nemen we er dan ook bij. Ook door een aantal langdurig geblesseerde spelers, kon onze ploeg nog niet op volle sterkte de strijd aangaan. Na de korte winterstop, zou dit wel moeten lukken, en zullen de resultaten hopelijk snel volgen.

Ook onze vrouwen van dames 1 zijn goed bezig, en hopelijk kunnen ze hun titelkoers in 2018 wel bekronen met een promotie.

We blijven verder zeker onze G-sport ondersteunen. Onze Pandou’s zijn nog steeds super gemotiveerd om te komen trainen en hun wedstrijden te spelen.

Maar ook nu zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe krachten om tijdens onze evenementen  een handje toe te steken. Wie zich geroepen voelt, mag zeker iemand van bestuur of trainers aanspreken.

Het bestuur wenst u allen alvast prettige feestdagen toe!

 

 

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK