Bericht van de voorzitter

maandag 20 april 2020 - 11:04 - 1.703 keer bekeken

Beste leden, sponsors & sympathisanten

Met enig positivisme ziet het er naar uit dat we mogelijks over het hoogtepunt heen zijn. Echter zijn we nog niet op het einde van deze hele Coronacrisis. Ook vanuit het bestuur willen we nog eens specifiek de volledige zorgsector en alle werknemers die de voorbije weken in een surrealistische  omgeving hun taken moesten uitvoeren, bedanken.

“Als voorzitter en met het hele bestuur is het echter onze taak om vooruit te blijven kijken: VCK na Covid-19.”

De annulatie van heel wat culturele activiteiten tussen mei en augustus zorgt niet alleen voor een onthoofde zomer voor alle jeugd, horeca en de sociale beleving in de gemeente… ook als bijkomstige negatieve impact ziet de club ook 1/3 van haar jaarbudget verloren gaan.

Afgelopen zomers haalde de club een derde van de inkomsten uit evenementen zoals Pulptuur, The Day Before Tomorrow, Antwerpen- en Kapellen Zingt. Uiteraard leven we erg mee met de organisatoren! Maar ook als club moeten we nu bewust zijn dat deze inkomsten op een andere manier moeten worden gevonden. Wij denken nu al na over een extra evenement in september, een grote(re) wijnactie met onze sponsor Global Wineries in november, …

Nu we de laatste weken binnen bleven “in ons kot”, hopen we op een extra gezellig en plezant seizoen 20-’21. Wij zijn alvast begonnen met de voorbereidingen en wachten op het groen licht van de regering om er met veel enthousiasme aan te mogen beginnen. We kijken er naar uit om eindelijk terug de sporthal binnen te wandelen, bekende gezichten te begroeten, een balletje te slaan en nadien gezellig te blijven hangen aan de toog in de Point Final!

Als laatste wil ik graag onze horeca partners nog eens extra bedanken voor hun steun doorheen de jaren en aan al onze leden vragen om in deze zware tijden toch zeker eerst aan hen te denken:

Met sportieve groeten & hopelijk tot héél snel!

Johan Dewachter
Voorzitter