24 november – partner & netwerkevent

dinsdag 13 november 2018 - 17:00 - 1.063 keer bekeken

Beste partners en sympathisanten van de club

De VIP-avonden van vorige seizoenen werden in een nieuw jasje gestoken. Dit seizoen brengen we onze partners, sponsors en sympathisanten samen op 2 avonden en de eerste is volgende thuismatch op zaterdag 24 november 2018! Op dit eerste Sponsor Netwerkevent ontvangen we u nog steeds graag in de Smashbar voor een uiterst verzorgd en kwalitatief driegangendiner samengesteld door onze huistraiteur & gevolgd door een wedstrijd van ons fanionteam. De ideale, originele maar informele manier om te netwerken met uw klanten/leveranciers of om connectie te leggen met de andere aanwezig partners van de club.

Met veel genoegen staan we voor u, uw familie of zakenrelaties klaar vanaf 18u30 en serveren we u het volgend menu:

Tartaar van zalm

***

Pompoensoep

***

kalfsvlees met wintergarnituur

***

dessertenbuffet

(inclusief water thee & koffie).

 

De selectie van aangepaste wijnen werd samengesteld door onze hoofdsponsor Global Wineries en staat garant voor een topkwaliteit.

Het menu wordt u aangeboden voor 40 € per persoon. Voor reservaties kan u een mailtje sturen voor woensdag 21 december 2018 naar johan.dewachter@vckapellen.be of bellen naar 0497/170 922.

Na het diner kan u genieten van een topmatch tussen de spelers van VC Kapellen en VC Wara Genk A. De bezoekers staan op de 9de positie met enkele punten voorsprong. Maar onze heren zullen zich voor de volle 100% geven om alle nodige punten in Kapellen te houden!

Uw aanwezigheid & vocale steun wordt extra hard geapprecieerd!

Agenda

vrijdag 5 maart 2021

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK