1st Framily Night VC Kapellen

dinsdag 13 november 2018 - 18:31 - 1.129 keer bekeken

Voor onze eerste clubmaaltijd van dit seizoen introduceren we een nieuwe formule speciaal voor vrienden & familie van onze clubleden: De Framily Night!

Breng je 3 vrienden mee naar de match van ons faniontem op 8 december tegen VC Walhain, genieten jullie samen voor de match van een (h)eerlijke maaltijd (incl een drankje per persoon). Ook het inkomgeld voor de wedstrijd zit mee inbegrepen in de 45 euro. Dit is slechts 11,25 euro per persoon!  Heb je 5 vrienden (of familieleden), dan betalen jullie samen 70 euro voor de inkom, de heerlijke maaltijd én een drankje. Iedereen is welkom vanaf 17u in de Smashbar!

Ons fanionteam speelt die avond de waarschijnlijk zeer spannende match tegen de laatste in de stand VC Walhain. Met slechts 1 punt voor, is dit ook voor ons een belangrijke wedstrijd! Extra toeschouwers & supporters om ons fanionteam naar de overwinning te schreeuwen, zijn altijd meer dan welkom! Laat de spelers & supporters van VC Walhain nog maar eens kennis maken met de hel van Kapellen!

Voor reservaties: een mailtje sturen voor maandag 3 december 18u naar vckapellen@gmail.com

Agenda

vrijdag 5 maart 2021

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK