VC Kapellen zet opnieuw in op de allerjongsten!

dinsdag 15 september 2020 - 12:04 - 2.557 keer bekeken

Een aantal jaar geleden liep de Kapelse bewegingsschool op wieltjes. Hoog tijd om dat opnieuw leven in te blazen. Daarom:

“Ballenfestijn”.

Als sportclub willen wij maximaal inzetten op de algemene balvaardigheid van jonge kinderen. Daarom zal er met verschillende soorten ballen gewerkt worden om het kind kennis te laten maken met elke soort motorische vaardigheid dat een bepaald soort bal verlangt (bijvoorbeeld trappen tegen een voetbal maar werpen met een tennisbal).

Deze jonge atleten verdienen een geëngageerde en vaardige begeleiding. Ellen en Lotte zijn al jaren trainer geweest binnen de club en zullen enerzijds vanuit hun volleybalervaring en anderzijds vanuit hun professionele ervaring onze jongste leden zichzelf laten ontdekken. Als volleybalclub voelden wij de vraag vanuit onze omgeving om een niet sporttak-specifiek sportmoment te voorzien. Net daarom wordt er ingespeeld op al deze vaardigheden. Voor ons is het namelijk belangrijk dat er gesport wordt. Uiteraard hopen we dat ze in een latere fase voor het volleybal kiezen, maar uiteindelijk moeten kinderen toch doen wat zij het leukst vinden, niet? En wij gaan hen helpen dat te ontdekken!

Voor 95 euro per seizoen (oktober tot mei) doet je kind mee aan dit prachtige festijn, wordt er balvaardigheid ontwikkeld, loopt de sportverzekering en staat er een leuke verrassing te wachten.

Voor alle info kan u terecht bij Judith Peeters en Pol Smets via secretariaat@vckapellen.be of op onderstaande flyer.