VC Global Wineries Kapellen vs Black And White Company Lendelede -a
za 15 september 2018 - 20:30 Gemeentelijke Sporthal, Kapellen

Ravotterkesland

20150827_vckapellen_ravotterkesland

Zin om te sporten, te ravotten? Is je kind tussen de 2.5 jaar en 6 jaar. Kom dan eens piepen op Ravotterkesland in de sporthal van Hoogboom, Kapellen.

Wat?

Kinderen hebben nood aan beweging! Elk kind dat zich affectief, sociaal en fysiek gezond voelt, beleeft plezier aan bewegen. Het kind is de motor van zijn eigen ontwikkeling.

De missie van Ravotterkesland is – door middel van beweging – de gezondheid en de menselijke ontplooiing van kinderen te bevorderen. We bereiden hen met name voor op een eventuele doorstroming naar een sportspecifieke opleiding.

Kinderen kunnen – onder begeleiding van externen of uzelf – een aantrekkelijk bewegingsparcours ontdekken.

Kunnen spelen en bewegen zijn wezenlijke onderdelen van het dagelijkse leven en de totale groei van het kind.  Door te spelen en te bewegen leren kinderen zichzelf, de anderen en hun omgeving kennen. Voor Ravotterkesland is “leren bewegen” even belangrijk als leren rekenen, lezen en schrijven.

Het doel van ravotterkesland is voortdurend verschillende bewegingsvormen aan bod te laten komen. Het kind kan en mag zich dus niet beperken tot één domein. Er zal telkens een aanbod zijn van de verschillende domeinen: kortom een overvloed van plezier beleven!!

Waar?

Ravotterkesland gaat door in de sporthal van Hoogboom: Kazerneweg 14, 2950 Kapellen. Een prachtige sporthal die speciaal helemaal omgetoverd wordt!

Wanneer?

Elke zondag vanaf 13 september tot midden november, telkens van 10 tot 11 uur. Vanaf eind november houden we een winterstop waarna we terug beginnen te bewegen in het voorjaar.

Speel je mee?

Info en inschrijving: Roxane Calluy (roxane.calluy@vckapellen.be)

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK