Rembert Torhout Heren VC Global Wineries Kapellen
za 8 september 2018 - 20:30 Stedelijke Sporthal, Torhout

Opsporing verzocht!

zaterdag 10 juni 2017 - 16:34 - 1.241 keer bekeken

Het volleybalseizoen 2016-2017 is afgesloten, tijd dus om met de voorbereidingen en planning te beginnen voor het nieuwe seizoen.

Omdat vele handen licht werk maken, zijn we nog op zoek naar mensen die de clubwerking mee willen ondersteunen.

Sportieve trainers

Eerst en vooral zoeken we nog enkele gemotiveerde mensen die trainingen kunnen geven. Je hoeft niet de volledige verantwoordelijkheid van een ploeg te dragen dit kan ook perfect door een duo gedaan worden. Voor meer info kan je terecht bij onze sportieve cel: sportief@vckapellen.be.

Activiteiten

We starten weldra onze activiteitencel ook terug op. Bedoeling is dat deze onze bestaande activiteiten ondersteunt in het organiseren en bemannen en bevrouwen met helpende handen. (Pulptuur, TDBT, Antwerpen zingt, kwis, dorpsdag, clubbbq en clubmaaltijden…)

Maar we zouden met deze cel ook graag een paar nieuwe activiteiten op het getouw zetten. Alle ideeën zijn welkom, hoe origineler hoe liever… Deze ideeën en kandidaten om tot deze cel toe te treden kunnen mailen naar activiteiten@vckapellen.be.

Stadionomroeper

Om tijdens de wedstrijden van ons fanionteam sfeer in de zaal te brengen, zijn we ook nog op zoek naar een omroeper/DJ. Voelt u zich geroepen om deze taak op te nemen, graag een seintje naar vckapellen@gmail.com. Info vind je ook bij Wim Versées: wim.versees@vckapellen.be

Commercieel

En last but not least zoeken we ook nog mensen die onze commerciële werking mee willen ondersteunen en het algemeen bestuur willen versterken. Gemotiveerde mensen met nieuwe impulsen zijn van harte welkom.

 

Allen alvast een prettige vakantie gewenst, we kijken alvast uit naar jullie reacties!

Het bestuur

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK